Csajok Magazin

A leánybúcsú

Hagyományos formája a leánysirató, amelyet közvetlenül az esküvő előtt tartottak. A leánybúcsú legalább olyan hasznos, mint a legénybúcsú – de egészen másként. Hazánkban is hosszú múltra tekint vissza, úgy tartották, hogy minél zajosabb a mulatság, annál boldogabb lesz az ifjú pár. E mulatságot az esküvő előtt egy héttel szokták rendezni, hogy mindenkinek legyen ideje kellően kipihenni magát.

A leánybúcsúról első körben érdemes tudni, hogy a legénybúcsúhoz hasonlóan a barátok, pontosabban barátnők szervezik, teljes titokban.

Ahhoz, hogy egy sikeres partit rendezzünk, sok figyelemre lesz szükségünk. Gondoljunk arra, hogy olyan estének kell lennie, amelyet soha nem felejt el a menyasszony. Az ötlet kidolgozásakor mindig figyelembe kell venni barátnőtök karakterét: egy vidám nyílt személy vagy inkább csendes, introvertált személyiséggel rendelkezik. Mivel a buli különösképpen a menyasszony tiszteletére készül, vigyázzunk arra, hogy örömét lelje benne.

A leánybúcsú ötletei eléggé egyformák manapság: egy nagy csapat lány egy klubban röhögnek és pletykálnak, mint a kisiskolások. Tanácsom az lenne, hogy próbáljatok egy egyedi leánybúcsút szervezni. Példának okáért rendezhettek egy tematikus bulit, ahol mindenki egyformán van felöltözve. Ne menjetek a megszokott étterembe ahol a pincérek is ismernek, hiszen ez a barátnőtök utolsó leányestéje, szervezzetek neki egy különleges és újszerű bulit.

Ha merészebb beállítottságú a menyasszony nyugodtan gondolkodhatsz valami merészben. Próbáljatok ki olyan dolgokat, amelyeket eddig még sohasem: bungee- jumping, paintball vagy akár quadokkal száguldozhattok az erdőben. Buli chippendale show-val! Egyet bizton állíthatunk, roppant szórakoztató és maradandó élmény, aminek elérése a cél egy ilyen lány-bulin!

Ha a barátnőd mégsem szereti a veszélyes dolgokat, rendezz egy pikniket, vagy egy sátras hétvégét, és figyelembe kell venned azt is, hogy lehet szívesebben töltene el egy csendes estét barátnői társaságában.

Fotók: www.sxc.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top