Csajok Magazin

A jövő orvosa nem gyógyszert ad…

A jövő orvosa nem gyógyszert ad, hanem megismerteti pácienseit az egészség megőrzésének lehetőségeivel, a helyes étrenddel, a betegségek okaival, azok megelőzésével és természetes megoldásaival.

Itt az idő kezedbe venni az irányítást, tudatosnak lenni, és megismerni tested működésének módját!

Számtalan nő keres megoldást a problémáira, amelyek sok esetben havonta kínozzák. A „női könyvek” ezek természetes megoldásában segítenek. Legyen szó fájdalmas menstruációról, rendszertelen ciklusról, mellcsomóról, miómáról, endometriózisról vagy policisztás petefészek szindrómáról, majdnem mindig van megoldás. Ez azonban nem a tüneti kezelés és a fogamzásgátló tabletta, hanem a valós okok felderítése és mielőbbi megoldása. Ajánljuk e könyvet minden fiatal hölgynek és érett nőnek, akik természetes módon szeretnék javítani egészségüket, ezáltal is növelve önbizalmukat és nőiségük teljesebb megélését.

Ha szeretnél “beleolvasni” a könyvekbe, akkor ajánlom figyelmedbe a TikTok csatornát  @dr_csiszar_miklos néven, vagy kattints a linkre: www.tiktok.com/@dr_csiszar_miklos?_t=8WpLkx4slL4&_r=1

A videókban számos olyan információ hangzik el, amelyeket a hölgyeknek írt könyvek mélyebben kifejtenek. Például azt, hogy a szabályos menstruáció nem járhat fájdalommal, hogy egy nő a ciklus során mindössze néhány napon át fogamzóképes, és más hasznos tanácsok.

Ajánljuk ezért figyelmedbe az alábbi videókat és könyveket is:

https://naturwell.hu/uzlet/

https://vm.tiktok.com/ZMFBDvS3R/

https://vm.tiktok.com/ZMFBUjcrT/

Ha meg akarsz ismerni minden mai fogamzásgátlási lehetőséget, de természetes módon, kemikáliák nélkül szeretnél védekezni, akkor ez a könyv neked szól:

Dr. Csiszár Miklós – Nóra Igloi Syversen

Természetes fogamzásszabályozás – Védekezés kemikáliák nélkül

A védekezési módszerek teljes körű ismertetésével

Minden módszer egy helyen – lányok, nők, és férfiak számára.

Bár a védekezésre a tabletta egyszerűbb lehetőséget kínál, a női test épsége többet érdemel ennél. A fogamzás lehetősége a ciklus során mindössze néhány napig áll fenn, így szükségtelen a termékenységet a ciklus teljes egészére felfüggeszteni. Elég csak azon a néhány napon védekezni, amikor arra szükség van. A termékenységi jelek segítségével ezek a napok biztonsággal meghatározhatók, így ha egy nő megtanulja felismerni termékenysége jeleit, mindig tudni fogja, hogy termékeny vagy terméketlen napon van-e éppen, és szükséges-e védekeznie, vagy sem. Ez a test valódi nyelve, amelynek ismerete minden nő veleszületett képessége, és amely feleslegessé tesz bármely mes­terséges módszert vagy hatóanyagot.

A könyv átfogó képet nyújt a védekezés mai lehetőségeiről, hogy az – általában hosszú évekre szóló – döntést megbízható alapokon lehessen meghozni. Ajánljuk mindazoknak, akik a védekezés módját maguk szeretnék megválasztani, és annak sikerét nem kemikáliákra vagy a véletlenre akarják bízni.

Ha pedig tudni szeretnéd, hogy a női problémák mögött milyen okok állnak, vagy meg akarod ismerni a ciklus és a hormonális egyensúly összefüggéseit, az alábbi könyv lehet a segítségedre:

Dr. Csiszár Miklós – Nóra Igloi Syversen

Női igazságok – Hormonegyensúly és egészség

Tények, összefüggések, megoldások

A gyakori női problémák, mint a görcsös menstruáció, alhasi fájdalom, rendszertelen ciklus, mellcsomó, mióma, endometriózis, policisztás petefészek mögött az esetek döntő többségében a hormonegyensúly zavara áll. Az egyidejűleg fennálló egyéb problémák (pajzsmirigy-működési zavar, inzulinrezisztencia, autoimmun gyulladás, tartós stressz) mindezt tovább súlyosbítják. A megoldás azonban nem a tüneti kezelés, hanem az okok felderítése és mielőbbi megoldása.

 

A könyvek elolvasása mindössze néhány napot igényel, tartalmuk azonban életre szóló tudást jelent.

Látogass el a www.naturwell.hu oldalra – ahol a könyv nyomtatott és e-book formában is rendelhető.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top