Csajok Magazin

A gyönyörű haj titkos receptje

Legyen tökéletes a hajkoronád a Gerovital hajápoló termékeivel!

Hajszálaink folyamatosan rongáló tényezők hatásának vannak kitéve, amelyek következtében sérül a haj: szárazzá válik, töredezik, veszít rugalmasságából, hullik, elveszíti fényét és nehezen kezelhető. Az egészséges és fénytől csillogó haj visszanyerése érdekében speciális ápolás javasolt, amelyhez kiválóan alkalmasak a Gerovital hajápoló termékei.

Hajunk egyik büszkeségünk lehet, különösen, ha olyan egészségesen ragyog, mint a hollywoodi sztároké, és olyan életteli, mint a samponreklámokban szereplő modelleké. Ám ezt nem mindenki mondhatja el magáról, ami nem is csoda, hiszen hajszálaink folyamatosan rongáló tényezők hatásának vannak kitéve.

A fizikai hatások közül elég, ha a durva fésülésre gondolunk, a kémiai hatások közül pedig a tartós oxidatív színezés és a kedvezőtlen összetételű samponok tudják legkönnyebben károsítani a hajat. Ehhez jönnek még a kedvezőtlen környezeti hatások: az ultraibolya sugárzás, a magas hőmérsékletű agresszív kezelések (hajsimító, hajszárító), a különböző szennyeződések és légköri behatások (szálló por, szél, szélsőséges hőmérséklet) mind-mind hajunk egészsége ellen dolgoznak.A felsorolt tényezők tehát mind roncsolják a hajszálak szerkezetétA sok panasz közül talán a hajhullás és zsírosodás az, ami legtöbb embernek problémát okoz, férfiaknak és nőknek egyaránt.  Az egészséges és fénytől csillogó haj visszanyerése érdekében speciális ápolás javasolt, amelyhez kiválóan alkalmasak a Gerovital hajápoló termékei. A teljesség igénye nélkül néhányat kiemelünk azok közül, amelyek meggátolják a haj hullását és zsírosodását.


A Gerovital Anti-Hair Loss hajhullás elleni sampon aktív növényi hatóanyagainak köszönhetően erősíti a hajszálakat és serkenti az új hajhagymák növekedését.  Rendszeres használatával javul a sejtek oxigénellátása, a haj szerkezete és vitalitása, így a fejbőr újra egészségessé, a haj pedig erőssé és ellenállóvá válik.

Öblítés után javasolt a Gerovital Anti-Hair Loss hajhullás elleni szérum használata, amely stimulálja a hajszálak aktív növekedését, segít szabályozni a faggyútermelést és megakadályozza a hajhagymák károsodását. Rendszeres alkalmazása dús és egészséges hajat eredményezhet

Ha problémát okoz a zsírosodás, akkor a Sebum Control sampon a tökéletes választás.

A pH-értékének köszönhetően gyengéd zsírtalanítást biztosít a haj számára. Az aktív összetevők szabályozzák a faggyúmirigyek aktivitását és ezáltal csökkentik a fokozott faggyútermelést. 

A gyorsabb és hatékonyabb eredmény elérése érdekében a Gerovital zsírosodás elleni sampon mellé javasolt a Sebum Control szérum használata. A szérum amellett, hogy megakadályozza a faggyúmirigyek túlműködését, csökkenti a sejtelhalást, így a hajszálak tovább egészségesek maradnak.
A Sebum Control sampon és szérum együttes használata már öt-hat hét elteltével látványos változást hozhat.

A termékek megvásárolhatóak a következő üzletekben: DM, Tesco, Auchan, Rossman, és megrendelhető a  G-online-on.

Kapcsolódó weboldal: www.farmec.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top