Csajok Magazin

A fiatalságot romboló UV sugarak

A napsugárzás elleni külső-belső védelem. Javasolt kezelés: infravörös hideglaser hyaluron használatával.

A hyaluron egy olyan poly-saccharid, amely sejtszinten biztosítja a bőr optimális hidratációját. Megnöveli a bőr vízmegtartó képességét. Klinikai eredmények igazolják, hogy napallergia esetén gyulladáscsökkentő, de a vizsgálatok azt is igazolták, hogy pikkelysömör kezelésénél baktericid hatású.
A kezelést érdemese kiegészíteni Meso-Sense (tűnélküli mezoterápia) használatával. A kezelt felületet tépláljuk értékes antioxidánsokkal és aminosavakkal.
Belső védelem: esszenciális anyagokkal, „Nap és bőr” kapszula. A kapszula szedése lehetőség szerint a teljes nyári szezon alatt ajánlott.

A sminktetoválás új korszaka

<$544+www.faceart.hu$>A smink tetoválás ma már nem új keletű technika. Kozmetikai eljárásokba beletartozik a korrekciós tetoválás is, így a hegek eltűntetése is. A legmodernebb gépnek köszönhetően, a smink elhalványul az évek alatt és nem lepotyognak, mint korábban. Már nincs varr, mindössze mikro sebek, amelyek néhány napon belül leesnek.  Ez az új gép négyszer nagyobb fordulatszámon működik, így lehetővé téve a milliméteres pontosságot. A géphez speciális festéket használnak a kozmetikusok, amelyek természetes anyagokból készültek, így kizárható az allergiás tünetek bármelyike. Körülbelül 3 hét alatt nyeri el végső színét. A smikmester feladat felmérni, hogy melyik az az árnyalat, amely bőrszínünknek a leginkább megfelelő. Hiszen itt “tartós” sminkről beszélünk, amelyet minden nap “fel kell vennünk”..
A smink tetoválás alapkövetelménye, hogy tévedhetetlenül kell tudni sminkelni. Egy smink, legyen az tetovált, vagy rajzolt csak akkor szép, ha igényes és hozzánk, arcunkhoz, egyéniségünkhöz illő.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top