Csajok Magazin

A Chill Home Stúdió

A Chill Home Stúdió egy privát rendezvény helyszín Budapesten a parlament mellett csodálatos panorámával.

Helyszínünket azért alapítottuk meg, hogy otthont adjunk születésnapoknak, lánybúcsúknak és babaváróknak, de emelett helyet biztosítsunk céges rendezvényeknek, fotózásoknak, workshopoknak és sajtó konferenciáknak is.

 

Minden évben többször is megújuló enteriőrrel várjuk az ide érkezőket, hogy minden alkalommal legyen valami új és valami különleges amibe bele szeretnek a vendégek. Az enteriőrrel együtt a program kínálatunk is folyamatosan változik izgalmas workshopokkal és élményekkel készülünk. Ilyen a festő workshopunk, a kalligráfia oktatás, a gyertya öntés vagy a minden évben óriási sikert arató tök festő workshopunk vagy az állandó kedvenc a Chillearrings workshop, ahol elkészítheted a kedvenc ásvány karkötődet.

Privát rendezvények során lehetőség van csak a helyszínt bérelni, de igény esetén mindenben a segítségére vagyunk a foglalóknak legyen szó lufi dekorációról, piknik élményről vagy ínycsiklandozó falatokról. Magyarország legnagyobb piknik szervező vállalkozásának beltéri piknik programjainak adunk otthont. Az élmények szervezése mellett a piacon egy egyedülálló céggel dolgozunk együtt a Grazing Boxes Hungary-vel, akik fantasztikusan különleges gourmet csipegető asztalokat készítenek a rendezvényeinkre.

 

Amin pedig gőz erővel dolgozunk az a Chill Club, amit tavaly indítottunk és idén szeretnénk egy komolyabb mederbe sorolni. Egy fiatal motivált női közösség létrehozásán dolgozunk, aminek keretein belül heti szinten különböző izgalmas előadás sorozatot tervezünk vállalkozás, coaching, élet tervezés, motiváció, marketing és további rengeteg különleges témával.

Ne habozz, gyere el hozzánk és mi mindenben a segítségedre leszünk! Használd a „CSAJOKMAGAZIN” kódot e-mailben a foglalás során és mi -20% kedvezményt adunk bármilyen helyszínbérlésből.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top