Csajok Magazin

A Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseit

Mindig alkalomhoz illő, könnyed finomságról és nőiességről árulkodó darabjaival a Brandroom hétről hétre megújuló kollekcióval várja a divat szerelmeseit.

Mi, nők, szeretjük azt érezni, hogy a gardróbunkban gondtalanul válogathatunk, egyedi, különleges ruháink jól kombinálhatók és az sem árt, ha tudjuk, hogy az utcán nem jön velünk szembe az aznapra alapos gondossággal összeállított szettünk.

Nálunk mindez elérhető!

Éppen ezért üzletünkben limitált kiadású, olasz minőségű ruhadarabokkal várunk mindenkit, aki szereti, ha a kiszolgálás minőségében is igazi nőnek érezheti magát. Eljött a lenge nyári ruhák, kényelmes tunikák és frappáns ingruhák ideje.

A Brandroom nemcsak külföldi, de hazai márkák kínálatából is válogat, mindig odafigyelve a minőségre és arra, hogy a nők megtalálják egy könnyed nyári estéhez, romantikus hétvégéhez, vagy éppen egy rohanós munkanaphoz leginkább passzoló szettjüket.

Amire igazán büszkék vagyunk, hogy számos hazai sztár is felfedezte már magának ezt a kis budai ékszerdobozt, ahol állandó jelleggel megfordul Köböl Anita műsorvezető, Marton Adrienn gasztro blogger, Pirner Alma edző, motiváció előadó is.

Számukra is fontos a nőiesség, a kifinomult elegancia, hordható, hétköznapi darabokban megtestesülve, melyek bár kényelmesek, egyszerűek vagy éppen szexik, de minden esetben kiemeli személyiségük határozott vonalát, különleges textúrával, vagy egyedi szabással fűszerezve.

Várunk mindenkit sok szeretettel üzletünkben!

Címünk 1028 Budapest, Máriaremetei út 72. 1. emelet.

0620/777-4701

Facebook: @Brandroom

Instagram: @brandroom_hungary

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top