Csajok Magazin

5letből valóság

Mindenki szeret személyre szóló, kedves ajándékot adni. Ilyen ajándéktárgyakat némi ötlettel, kis türelemmel és kézügyességgel, egyszerű eszközökkel, rövid idő alatt magunk is elkészíthetünk. Családi programnak is kitűnő, ha a gyermekeiket is bevonják az alkotás örömébe.

5letből valóságKidobásra váró érdekes formájú üvegből, szép vázát vagy díszes italos üveget díszíthetünk, úgy hogy betekerjük len spárgával. ez puhább és jobban idomul az üveg formájához. Ezen kívül nyers színe miatt jól festhető. Tekerés előtt pár centiméter szélesen vékonyan ragasztóval bekenjük az üveget, és erre – vigyázva, hogy ne csússzanak, tekeredjenek egymásra a sorok-, elkezdjük betekerni. Az üveg keskenyebb feléről kell haladni a szélesebb felé. Három-négysoronként ujjunkkal összetömörítjük a sorokat, hogy ne legyen hézag közöttük, és újabb részt kenünk be ragasztóval. A betekert üveget festésen kívül szalvétatechnikával díszíthetjük

Másik lehetőség: Életkép készítése szalvétatechnikával. Egy fa tálca vagy tálka aljára háttérnek szalvétát ragasztunk majd különbféle kis figurát, lógatunk, ragasztunk a szélére. A kép hangulatának és tartalmának megfelelő anyagokkal díszítjük: gyöngy, kavics, termések, stb.. Készíthetünk egyedi meghívókat, üdvözlő kártyákat ünnepre, névnapra, születésnapra. Nagyobb gyakorlattal, csinálhatunk sok apró darabból álló 3D-s lapokat is.

Az ilyen és ehhez hasonló tárgyak, ajándékok, díszítések elkészítéséhez szükséges kellékeket, anyagokat kínálok üzletembe, ezek használatát megmutatom. A tárgyak elkészítéshez Vevőimnek szívesen adok ötleteket és tanácsokat.


További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top