Csajok Magazin

5 nap alatt új bőr

Bőrünk megszépül. Önbizalmunk megnő. Dr. Med. Ch. Schramek eredeti módszere alapján. A gyógynövényekkel történő hámlasztásos eljárással olyan bőrproblémákon tudunk segíteni, melyeken a hagyományos kozmetika egyáltalán nem, a bőrgyógyászat, pedig csak komoly vegyi anyagok felhasználásával ér el esetleges javulást!

<$206$>Az eljárás 35 éves kutatómunkával bőrgyógyászok, kozmetikusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott kezelés. A következő zavaró szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban: Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb hegek, hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái, öregedő, atropiás, napfény által károsodott bőrök, cellulitis és striák. Az eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100% gyógynövény-összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epider¬mális réteget, és a cutis felső rétegeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt.

A kezelés rövid ismertetése:
A mikroszemcsés formában lévő gyógynövények bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak. Feloldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, például vitaminok, fitohormonok, enzimek. A bemasszírozást követő napon a „régi bőr szépen, egyenletesen leválik. A hámlás két napig, tart és a páciensnek csak ezt a két napot kell otthon töltenie. A bemasszírozást követő 5-6. napon történik az utókezelés, amikor a most különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt értékes hatóanyagokkal látjuk el.

Eredmények:
Az új bőr nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. Súlyos bőrproblémáknál a kezelés, kb. 4 hét múlva, megismételhetjük. Ez az eljárás 2002-ben, Németországban Szépség Oscar-díjat nyert.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top