Csajok Magazin

3 ok, amiért érdemes géllakkot viselned

Egy modern nő számára kezének, kézfejének, ápoltsága szinte alapvető. Ma már számtalan lehetőségünk van, ha tartós és esztétikus megoldást szeretnénk, ami mégis természetesnek tűnik.

Egy modern nő számára kezének, kézfejének, ápoltsága szinte alapvető. Ma már számtalan lehetőségünk van, ha tartós és esztétikus megoldást szeretnénk, ami mégis természetesnek tűnik. A körömápolás első lépése a tökéletes manikűr. Ez az a folyamat, amely során alaposan megnézzük a kézfejet, hogy milyen lépésekre van szükség: az elhalt hámsejteket eltávolítjuk, a körmöket és a bőrt ápoljuk. Ezután következhet a szín felvitele, amelyből különböző lehetőségek közül válogathatunk, mint a hagyományos- vagy géllakk, zselés vagy porcelán műköröm. A géllakk a tökéletes hibrid megoldás: a felvitele ugyanúgy működik, mint egy hagyományos lakk esetében, viszont a tartóssága a műkörömhöz hasonló.

Miért a géllakk a tökéletes megoldás?

Természetes hatású

Ha nem szeretnél mű megoldásokat, viszont szereted az igényes dolgokat, a géllakk a legjobb választás. A géllakk alapvetően a saját körmödre festett erős, tartós lakk. Ez tehát azt jelenti, hogy a körmödhöz nem illesztünk semmilyen plusz anyagot, egyszerűen felviszünk egy zselés, gél állagú lakkot, amit UV- vagy LED-lámpa segítségével köttetünk rá a körmeidre. Mivel ugyanúgy készül, mint a hagyományos lakk, ugyanúgy is néz ki, emellett a körmödet sem hosszabbítja.

Tartós

Ugye Te sem szeretsz minden második nap körmöt festeni? A géllakk akár 2-3 hétig is fennmarad, így bármit is tervezel, a körmöd biztosan szuperül fest majd! Arról, hogyan lehet sokáig tartós és szép a géllakkod, ebben a szuper blogban megtalálod: amit a tartós géllakkról tudnod érdemes.

Erősíti a körmeidet A géllakk alapvetően egy erős, zselés anyag, ami megfelelő előkészítés és lezárás esetén egy vastag, kemény réteget képez a körmödön, ami megvédi azt a különböző környezeti hatásoktól, letöréstől. Így akkor is tökéletes választás, ha egyébként gyengék a körmeid, és szeretnél olyan megoldást, ami természetes hatású, mégis erősít.

A géllakk tehát a tökéletes választás, ha nem vágysz hosszabb körömre a sajátodnál, mégis ápolt, szép, gyors és tartós megoldást szeretnél. Ha szeretnél részleteket a géllakk szolgáltatásról, a géllakkozás menetéről, és arról, milyen körmöket kaphatsz, egy igazi szakember Géllakkozásról szóló oldalán mindent megtalálsz.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top