Csajok Magazin

3 hatékony anyag, amivel feszesebbé és fiatalosabbá teheted az arcbőröd

A bőr 25 éves kortól szép lassan veszít a feszességéből és rugalmasságából. Ez sajnos egy teljesen természetes folyamat, mivel csökken a szervezet kollagén termelése. Mit lehet tenni, hogy ezt a negatív folyamatot lassítsuk vagy átmenetileg megállítsuk?

Fontos a megfelelő hidratáltság, a rendszeres és pihentető alvás és a megfelelő tápanyagok bevitele. Kutatások többnyire ezt a 3 anyagot szokták kihozni, mint amik a leghatékonyabbak a bőr öregedésének lassításában.: kollagén, hialuronsav és C-vitamin.

A kollagén számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, kulcsszerepet játszik a porcok felépítésében, az ízületek és csontok egészségében, továbbá a fiatalos, feszes és egészséges bőr megtartásában és a cellulit, azaz a narancsbőr csökkentésében. A collagen hiánya körmök repedezettségét és a hajszálak töredezését eredményezi.

A hialuronsav szintén kulcsszereplő a bőr egészségét tekintve, küzd a ráncok és a dehidratáltság ellen. A kollagén hialuronsavval kiegészítve komplex védelmet ad a bőrnek.

A C-vitamin támogatja a kollagén termelést, kutatások szerint az étrendhez adott extra C-vitamin hatására nyolcszorosára nőtt a szervezet kollagén termelése, amely fiatalosabb és selymesebb bőrt eredményezett.

A megfelelően pihentető alvás, folyadékbevitel és a stresszmentes életmód mellett ez a 3 összetevő, aminek a napi, rendszeres beviteléről gondoskodni kell. Azonban a rohanó életmód mellett nem egyszerű, hogy valaki megoldja, hogy minden nap megegyen 2 adag húslevest (kollagén), 5 narancsot (C-vitamin) és egy adag valamilyen zöldkagylós-kombuchás ételt. (hialurionsav tartalma miatt)

A rendszeresség és az azonnal rendelkezésre állás miatt javasolt kollagén étrend-kiegészítőként bevinni a napi szükségletet. A Panda Nutrition terméke a Collagen C [hialuronsavval], mely egy komplex étrend-kiegészítő a bőt egészségéért.

A Panda Nutrition étrend-kiegészítő gyártó egy magyar tulajdonban lévő, prémium termékeket forgalmazó márka, mely megfelel a legmagasabb élelmiszerbiztonsági előírásoknak, mint:

  • Minőségirányítási rendszer, mely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.
  • Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer, mely megfelel az ISO 22000:2005 szabvány követelményeinek
  • Az EudraLex Volume IV. EU Guidelines to Good Manufacturing Practice előírásainak megfelelő GMP
  • Hungarian Codex Alimentarius 2-1 /1969 (HACCP)

www.pandanutrition.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top