Csajok Magazin

3 fejlesztő babaeszköz, amelyről minden édesanyának tudnia kell!

Édesanyaként megteszünk mindent, ami kisgyermekünk fejlődését segítheti és hasznára lehet. Most bemutatunk neked pár eszközt, amely megkönnyíti a mindennapjaitokat és segít babádnak az egészséges fejlődésben. Tarts velünk!

1. NumNum Kanál – Az önálló evéshez vezető út kezdete

NumNum kanál különleges formatervezésű evőeszköz, amellyel élmény lesz az evés. Hatalmas segítség lesz azoknak a babáknak, akik most először fognak ilyesmit használni.

A NumNum kanál pürés és BLW-s babáknak egyaránt ajánlott, mivel nagyban megkönnyíti az önálló és biztonságos evést a kicsik számára. A feje lapos, tehát a babák a csuklójuk forgatása nélkül is könnyen használják, nem kell egyensúlyozni az étellel és lehetetlen rosszul tartani. A NumNum kanál segítségével biztos, hogy könnyen elsajátítja majd babád az önálló evéshez szükséges tudnivalókat!

2. Adamo hinta bérlés vagy vásárlás

Az Adamo hinta bérlés vagy vásárlás során kapott eszközökben az a legjobb, hogy már akkor elkezdhetitek használni, amikor hazaértetek a babával a kórházból, így nem kell megvárni, ameddig ülni tud a kicsi. Nagy előnyt jelent továbbá, hogy egészen 3 éves koráig tudjátok használni, így nem kell 2 hónap után továbbadni az eszközt.

Az újszülött babák a ringatózás hatására könnyedén el tudnak benne aludni, amely neked is nagy segítség, hiszen ez alatt az idő alatt te is tudod végezni a dolgod. Picit nagyobb korában pedig a lábacskáit kidugva már felülve hajthatja magát és ugrálhat az Adamo hinta bérlés útján kapott eszközben, ezzel a hintázási élmény egy teljesen új dimenzióját fedezi majd fel.

A hintának fejlesztő hatásai is vannak, hiszen a gyermek egyensúlya akkor fejlődik, hogy ha kibillen a középvonalból, majd visszatalál, ehhez viszont az izmok koordinált mozgására van szükség. Ezek a korai ingerek nagyban befolyásolják gyermekünk későbbi harmonikus mozgás – beszéd- és képességfejlődését.

Ha esetleg csak az újszülött korban van rá szükségetek, akkor érdemes azt a lehetőséget is számításba az Adamo hinta bérlés szolgáltatását. Ma már elérhető ez a babaeszköz bérlés, amely által állványt és egyéb kiegészítőket is tudtok bérelni.

3. Futóbicikli – Az egyensúly fejlesztéséhez

Az egyensúlyozós kerékpár az első olyan kerékpár, amely segít a gyerekeknek a szükséges egyensúly elsajátításában két keréken. Nagyon könnyű anyagból készülnek, hogy könnyedén mozoghassanak vele a kicsik. Ez a termék is rendkívül hasznos lesz számotokra a kicsi megfelelő fejlesztésének érdekében.

A csecsemő életének első 12 hónapja mérföldkövekből tevődik össze. Eközben minden szülőben a büszkeség mellett egy kis félelem is bujkál, hogy biztosan rendben fejlődik e a baba. A NumNum kanál, az Adamo hinta bérlés során kapott eszköz és a futóbicikli is tökéletes termékek a játékos fejlődéshez.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top