Csajok Magazin

A legjobb élményajándék karácsonyra: Landventure ajándékutalvány

Trendi és személyre szabható élményajándékot keresel? Vásárolj online azonnal nyomtatható és rugalmasan felhasználható Landventure ajándékkártyát! Az ajándékutalvány egy évig, időpontfoglalás nélkül beváltható, és egyediesíthető, akárcsak az így ajándékozott küldetés!

Na de mi is az a Landventure? 

Városi nyomozós játék, amihez csak egy okostelefon kell. Lépjetek a történet középpontjába, járjátok be a város legszebb részeit és oldjátok meg az izgalmas rejtélyeket egy újszerű séta közben! Játsszatok bármikor, kötöttségek nélkül egyedül, párban, családdal, barátokkal, gyerekkel vagy akár kutyussal. Válasszatok küldetést, és vessétek bele magatokat a nem mindennapi kalandba!

A megajándékozott az ajándékutalványban kapott kódot bármelyik magyarországi küldetésünkre beválthatja! A szerencsés ajándékozott az alábbi budapesti küldetéseink közül választhat (a többi városban elérhető küldetéseinkért látogass el a honlapunkra):

 1. Bevetés a szigeten (Fedett akció a Margit-szigeten)

Egy anarchista szervezet merényletre készül. A szervezetet üldöző, veszélyben lévő ügynök csak rátok számíthat, hogy ezt megakadályozzátok!

       2. Az örökség (Kincskeresés a várban)

Harvey Walker, a milliárdos öregúr nemrégiben elhunyt. Csodálatos vagyonát az örökölheti aki végigjut az általa készített kincskereső játékon. Legyetek ti az elsők és szerezzétek meg a csodálatos vagyont. Az örök élet nyomában (Rejtély a Nemzeti Múzeumban)

Perpeetum professzor, a Magyar Nemzeti Múzeum öreg történésze olyasmit fedezett fel, ami alapjaiban rengette volna meg a világot, ha nyilvánosságra hozza. Fejtsétek meg az ősi rejtélyt!

       3. Az eltűnt tudós (Alap és PRO verzióban is elérhető) (A titkos kód feltörése)

Dr. Howard Stein és társa egy komoly tudományos áttörés kapujában álltak, amikor a tudós nyomtalanul eltűnt. Rajtatok a sor, hogy számítógépébe bejutva kiderítsétek mi történhetett.

       4. Kém-lelés (Ryan Finch megmentése)

Ide vérbeli titkosügynökök kellenek! Ryan Finch ügynök nagy bajban van, és rátok van szüksége – tehát nyilván hatalmas a baj.

       5. A vírus (Az emberiség sorsa a tét)

Az egész emberiséget egy veszélyes és ismeretlen fertőzés támadta meg. Vágjatok bele a küldetésbe és mentsétek meg az emberiséget! (A küldetésnek nincs köze a Covid-19 vírushoz)

További hasznos tudnivalók a játékról:

 • Nincs szükség időpontfoglalásra, bármikor, éjjel-nappal játszható.
 • Rendkívül rugalmas program, hiszen a játék nem időhöz kötött. A vásárlást követő 1 éven belül  bármikor elkezdhető, szüneteltethető és folytatható. Mivel a saját tempótokban játszhattok, egy fotó, ebéd, vagy bármi más is közbeékelhető.
 • A Landventure olyan, mint egy szabadtéri szabadulószoba, városi környezetben. A küldetések teljesítéséhez sétálni, kutakodni, gondolkodni kell, és megfigyelni az útvonalak rejtett részleteit. A cél az önfeledt szórakozás a város felfedezése közben!
 • Minden küldetésnek más-más kezdőpontja és kb. 1-1,5 km-es útvonala van. A küldetések aloldalán minden fontos információt megtaláltok, tájékozódhattok a nehézségről, a becsült időigényről, vagy az útvonal hosszáról.
 • A játékhoz logikára, kreatív gondolkodásra és jó megfigyelőképességre lesz szükség. Elsősorban felnőtteknek és kamaszoknak ajánljuk, de szülői segítséggel a gyerekek akár már 6-7 éves kortól is aktív részesei lehetnek.
 • A feladványok a mobilon jelennek meg, és a megoldást is ide kell beírni, így mindössze egy jól feltöltött okostelefonra és kb. 10 Mb. mobilinternetre  lesz szükségetek.
 • Nem kell applikációt letölteni, a játék a böngészőben fut.
 • A játékot akár magányos detektívek vagy nyomozócsapatok is játszhatják, de mi a legjobb játékélmény érdekében csapatonként maximum 6 főnek ajánljuk. Ha többen játszanátok, akkor alkossatok inkább 3-6 fős csapatokat, és derítsétek ki, hogy ki a jobb a rejtvényfejtésben. A játék végén az eredmények összehasonlíthatók.
 • Ha csapatban játszotok, akkor a vásárláskor kapott játékkóddal akár mindannyian egyszerre megnyithatjátok a küldetést, ugyanazt a feladványt fogjátok látni. Ha bármelyik mobilon beírjátok a helyes megoldást, a játék az összes többin is továbblép.
 • A játék során nem kell kapcsolatba lépni senkivel.
 • Ha úgy érzitek, valamit nem tudtok megfejteni, ne aggódjatok! Minden feladványnál 3 különböző segítséget is megosztunk veletek, ha kell egy kis kapaszkodó a továbblépéshez. A 3. segítség a megoldást tartalmazza, így biztosan nem akadtok el.  Sikeres rejtvényfejtést! / Kalandra fel nyomozók!

Hogyan működik? Ennyire egyszerűen!

 1. Válassz a küldetések közül és vedd meg biztonságosan weboldalunkon vagy írd be az ajándékba kapott kuponkódot!
 2. E-mailben azonnal megkapod a játék indításához szükséges játékkódot és egy kis leírást.
 3. A kezdőpontra érve nyisd meg az e-mailben kapott linket a mobilodon és írd be a játékkódot! 
 4. Indulhat is a különleges városi séta és kalandos rejtvényfejtés!

Weboldal: https://www.thelandventure.com

Instagram: @landventurehu

Facebook: Landventure | Facebook

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=KKQNbm8j8zc

Elérhetőség: info@thelandventure.com

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top