Csajok Magazin

24 karátos szépségfortély Japánból

„Egyes források szerint Kleopátra színarany éjjeli pakolással tartotta karban arcbőrét és a jelek szerint a csillogó szépségfortélyra ma is van igény és nemcsak a hírhedten luxusorientált Japánban…”

Az UMO japán cég arckezelő programja elindult világhódító útjára és a térségben először már Magyarországon is elérhető. A Japánban és Amerikában piacvezető luxuskategóriájú kezelés az országban még csak egy-két helyen elérhető, köztük az UMO magyarországi forgalmazójának referenciaszalonjában, a budapesti Szép Heléna Kozmetikai Szalonban. A legmagasabb szintű igényeket kielégítő kényeztető kezelést ajánljuk Önnek, melynek hatása azonnali: látványos puhaságot, rugalmasságot kölcsönöz arcbőrének, eltünteti az esetleges bőrhibákat és nem utolsó sorban, rendkívül tartós! Az UMO arannyal végzett arckezelő programja ötvözi a legmodernebb japán nanotechnológiát és a már ókorban is alkalmazott, színarannyal végzett kozmetikai kezelést. Mivel köztudott, hogy aranyat régóta és számtalan kezeléshez használnak a szépségiparban, felmerülhet a kérdés, hogy miért tartozik az UMO a piacvezető vállalatok közé a szépségiparban és mitől hatékonyabbak, látványosabbak a kezelések, mint az eddig megszokottak.

KÉNYEZTESSE MAGÁT 24 KARÁTOS SZÍNARANNYAL!

 

 

A látványos kezelés abból áll, hogy egy speciális formulának, a Gamma PGA-nak és a nanotechnológiás gépnek köszönhetően a megfelelő hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe juttatják. Ezután következik a 24 karátos aranylapkák felhelyezése az arcra, majd teljes mennyiségének a bemasszírozása. Az eredmény azonnal érezhető és látványos, a hatóanyagok a speciális anyagoknak és a gépi technológiának köszönhetően akár 8-10 hónapig képesek a bőrben maradni.

„Az arany bejuttatása már önmagában is különleges élmény, de az igazi luxusérzést a hihetetlen hidratálás adja, a bőr selymes tapintása, mely hosszú hónapokig érezhető.”- mondja Dr. Kaliné Kraupa Márta, a Szép Heléna Kozmetikai Szalon tulajdonosa, aki nem mellesleg az UMO kizárólagos magyarországi forgalmazója is egyben. Az arckezelő rendszer mellett egy teljesen egyedülálló, ultrahangot és energia akupresszúrát alkalmazó kézkezelő rendszer is igénybe vehető, mely célzottan hat a kézfej három leggyakoribb problémájára.

PRÓBÁLJA KI ÖN IS AZ UMO 24 KARÁTOS ARANYKEZELÉSÉT, HISZEN A TAPINTHATÓ LUXUS ÖNNEK IS JÁR!

Most a Csajok magazin által 10% kedvezményt kap a kezelésből:

Szép Heléna kozmetikai szalon

1072 Budapest, Akácfa u. 10. II/1 – Tel: (1) 342-3697 – www.szephelena.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top