Divat
Rendeljen akciós fehérneműt online!
2017-02-27

A tél végi kiárusításoknak előnyei!

A tél végi kiárusításoknak hatalmas előnye, hogy rengeteg olyan ruhadarab is előnyös áron érhető el, amely nem kötődik szorosan a téli szezonhoz. Játszva hordható a közelgő melegebb hónapokban is sok minden, amit ilyenkor a boltokban, vagy éppen az online ajánlatok közt találunk. 
Így nem kell majdnem egy évre a szekrénybe zárni ezeket a friss szerzeményeket, mintha például síruhát találnánk töredék áron az utolsó pillanatban.  

Ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy szinte ugyanazt vehetjük meg fél-, harmad áron, vagy akár még kedvezményesebben, amit pár hét múlva teljes áron kínálnak a boltokban.
Ilyen lehet a fehérnemű, amit bátran megvehetünk tél végén, mivel az a típusú ruhadarab, amely nem szezonális. 
A fehérneműk mellett érdemes hálóruhákból, pizsamákból is bevásárolni, online shopban nagy választékot találunk ezekből. Sőt még akciós fürdőruhát is találunk a tavaszi-nyári szezon elején. 

A lényeg, hogy öröm legyen viselni
Akármennyire igyekeznek a divatházak és tervezők, az öltözékünk csak egy része “gyakran cserélendő” - ami ugye azt jelenti, évről évre újat kell vennünk mindenből - , az alsóneműnél az elsődleges szempont, hogy esztétikus és kényelmes legyen. 

Sokkal fontosabb a legtöbb darabnál, hogy élvezetes legyen a viselete napról  napra, mint hogy az aktuális divatszínben pompázzon. A női alkat, főleg a kebel rengetegféle lehet testsúly, testalkat szerint. Így a legnagyobb ‘varázslat’ az előnyös és passzoló fazont megtalálni. 

A felsőruházat divatja sokkal gyorsabban változik, mint az alsóruházat, amelyen kevesebbet lehet variálni. A csipke mindig is csábító és nőies volt és lesz, a fekete szexi és karcsúsít; a csábítás technikája örök. 
Persze minden szezonban vannak apró ötletek trükkök, amelyektől aktuális a fehérnemű, de mi nők nem nagyon várhatjuk el mondjuk egy férfitól, hogy azt észrevegye a vetkőzés pillanataiban, melltartónk trendi-e vagy sem. 

A nők szívesen követik a trendeket

Az elmúlt szezonban például nagyon nagy karriert futott be az újrafelfedezett fűző, avagy korszázs, amely kapoccsal vagy szalaggal karcsúbbá varázsolja viselőjét, és alátámasztja a kebleket. Ez a kissé túlfűtött hangulatú darab minden nőt szexissé varázsol. Egész biztos, hogy - ruha alatt viselt verziója - nem fog kimenni a divatból. 

A kilencvenes évek után ismét virágkorát élte az elmúlt szezonokban a body. Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy az erotikus külsőt nem a minél több fedetlen bőr biztosítja, hanem az izgalmas ‘tálalás’, hiszen a body éppen hogy sokat fed el viselőjéből. 

Nagy biztonsággal kijelenthető, ha divatos alsóneműt veszünk, azt vagy azért tesszük, mert az adott darab kimondottan jól áll nekünk, vagy mert magunknak okozunk a trendiség kellemes érzésével örömet. 

főoldal | impresszum | médiaajánlat | adatvédelem | technikai ügyelet